Bed & Breakfast

Pastinakken Kirkbakgaard Bed & Breakfast
Pastinakken. Værelset er beliggende i gavlen af hovedhuset med egen indgang. Dejligt stort lyst dobbeltværelse med twin beds og gårdens eneste vestvendte vindue.
Prisen er kr. 600 incl.
morgenmad, håndklæder, sengelinned og slutrengøring. Toilet og dusch er fælles med Radisen og her går du som gæst gennem stuen.

Lejer du både Pastinakken og Radisen er den samlede pris kr. 900
Radisen Kirkbakgaard Bed & Breakfast

Radisen. Værelset er beliggende i gavlen af hovedhuset med egen indgang. Dejligt lyst med en 140 cm seng. Værelset ligger ved siden af Pastinakken.
Prisen er kr. 400 incl.
morgenmad, håndklæder, sengelinned og slutrengøring. Toilet og dusch er fælles med Pastinakken og her går du som gæst gennem stuen.
Lejer du både Pastinakken og Radisen er den samlede pris kr. 900
Dueslaget Kirkbakgaard Bed & Breakfast

Dueslaget. Et hyggeligt lille hus ved siden af gården. Det var oprindeligt et dueslag, vi er jo på en fattig egn, hvor man opdrættede blandt andet duer til at spise. Her er eget nyt dusch, toilet og håndvask. Der er dobbeltseng, og på hemsen er der redt op med 2 madrasser til 2 børn eller 2 voksne.
Prisen er kr. 800 incl.
morgenmad, håndklæder, sengelinned og slutrengøring.
Kirkbakgaard Bed & Breakfast
Morgenmad incl. Morgenmaden vil typisk bestå af skyr med nødder, græskarkærner, chiafrø og årstidens frugt eller bær. Frisklavet omelet med sprødt grønt fra haven og en delikatesse fra stedet. Hertil serveres lækkert rugbrød samt juice, te og kaffe.